I normalfallet så sparar vi bara den information som behövs för att kunna erbjuda vår tjänst. Insamlaren kan dock välja att samla in mer information som t.ex. adress eller tshirt-storlek.

Vi kommer endast att dela med oss av din information till den organisation betalningen går till om vi fått ditt specifika medgivande. För mer information läs våra användarvillkor: http://foreningsinsamling.se/help/terms