Visste du att ni när som helst enkelt kan ladda ner en Excel-fil med alla era betalningar och tillhörande namn, emailadress och belopp?

OBS: Det är endast den användare som står som ägare för organisationen som kan ladda ner datan.

• Logga in på Mitt konto (övre högra hörnet på sidan).
  • Under rubriken 'Organisationer' hittar du er organisation och en länk som heter 'Visa rapporter'.

• Under tabellen 'Betalningar' på Rapportsidan finns en länk som heter 'Ladda ner Excel-fil'.

Om det är något som krånglar så är det bara att höra av sig.