Om man mottagit en betalning direkt till organsationen, dvs den har inte gått via Föreningsinsamlings plattform, så kan man enkelt lägga in den på kampanjsidan via funktionen 'Direkta betalningar'. T.ex. skulle det kunna vara om man samlat in pengar kontant på ett event eller om ett företag överfört 5000 kr direkt till bankgiro-kontot.

Dessutom tar vi ingen avgift för Direkta betalningar. Gör så här för att lägga in en direkt betalning:

1) Den som är administratör för kampanjsidan klickar på Redigera sida i övre högra hörnet.

2) Klicka på Direkta betalningar-knappen som ligger längst ner i Redigera sida-sektionen.

3) Lägg nu till de direkta betalningar som du fått till er kampanj en för en. De kommer då att listas på höger sida där du även kan Ändra eller Radera dem om du så vill.

4) Klart!

I listan kommer även alla Swish-betalningar att listas då de också är direkta betalningar, men som lagts in av bidragsgivaren själv.

Mejla oss gärna på [email protected] om något verkar oklart.