Det är bra att tänka igenom vilka betalknappar du vill ha på din sida.

Du kan enkelt välja vad knappen ska syfta till - om det är Månadsbetalning, Engångsbetalning eller ett Valfritt belopp. Bestäm även vad knappen skall heta och skriv en kort beskrivning eller bara "Tack för ditt stöd".

Inställningarna nedan är de som är förinställda i systemet idag och är den information ni får om de som bidrar till er kampanj.

Men ni kan enkelt lägga till annan information såsom T-Shirt storlek, adress och telefonnummer under "Samla in fler uppgifter". Ni kan välja olika inställningar för varje enskild knapp.