Det är enkelt att avsluta en prenumeration,

1. Skapa ett konto åt den emailadress du använde för att skapa prenumerationen. Det gör du genom att skapa ett lösenord via denna länk: https://zohero.com/accounts/password_reset/
  2. När du är inloggad kan du enkelt avsluta din prenumeration via dina profilinställningar.

Profilinställningar hittar du via dropdownlistan i övre högra hörnet.

Klicka på Prenumerationer

Här hittar de alla prenumerationer som är kopplade till denna emailadress.