När du skapar en insamling kan du välja att även skapa en Mottagare dit pengarna ska överföras.

Inställningarna för denna Mottagare hittar du via dropdown-listan till höger om ditt användarnamn i övre högra hörnet.

Väl inne på inställningar för Mottagare kan du:

• Lägga in kontouppgifter för utbetalningar av kortbetalningar.
  • Lägg in ditt/ert Swish-nummer
  • Se alla transaktioner som gjort till insamlingen och ladda ner en Excel med givare, belopp, email etc.
  • Se era utbetalningar

För att få kortbetalningar utbetalda så behöver du fylla i alla fält under Kortbetalningar.

• Ditt IBAN-kontonummer kan du hitta hos din internetbank.
  • När insamlingen når högre insamlingsnivåer så kan vår partner Stripe behöva mer information (t.ex. så kan de behöva en fotokopia av ditt körkort eller pass). De fälten kommer då att dyka upp på denna sida och vi kommer att skicka er ett email om detta.

Fotokopia på körkort, ID eller pass behöver vara skurna för att endast innehålla körkortet/passet (dvs det får ej vara några vita marginaler). Använda ImageResize om du inte själv har någon programvara för att göra detta.